relatiegeschenken
geschenkadvies op maat

heldacon

relatiegeschenken

Koop relatiegeschenken op basis van goed advies bij heldaconOmdat uw tevredenheid de eerste stap is naar een goed resultaat geven wij u hierbij wat aankooptips voor relatiegeschenken.

1. Planning is succes

Zorg dat u vooraleer u naar een gadget gaat zoeken toch al een idee heeft van de personalisatie, de aantallen, deadline en het budget. Dat geeft een grotere kans op een succesvol voorstel en aanbod.

2. Koop geen gadget maar een marketing oplossing

Relatiegeschenken zijn de meest efficiënte marketing tools die er bestaan, dat is bewezen. Toch doen bedrijven beroep op een marketing bureau voor advertenties maar minder voor gadgets. Daar kan Heldacon helpen bij het samen definiëren van uw  marketingdoelen en uw doelgroep.

 

3. Vraag zo veel mogelijk informatie over uw favoriete gadget

Een voorbeeld? Weet u niet goed hoe groot een bepaald geschenk is? Of klopt de kleur wel? Vraag dan een staal. Het klopt dat het ons heel wat moeite en geld kost om samples bij u te krijgen, echter wij investeren liever in deze inspanningen dan dat u achteraf niet tevreden bent. Heldacon wenst u zekerheid te bieden zodat wij en u achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

4. Centraliseer uw bestellingen

Veel bedrijven hebben geen gecentraliseerde bestelpolitiek, elke dienst koopt voor zichzelf. Zo krijgt men in sommige bedrijven tot 10 bestellingen van 1.000 balpennen per jaar terwijl een goede communicatie tot een éénmalige bestelling zou kunnen leiden. Dat zou hen tot 30% besparen.

5. Kiest u een leverancier of een partner?

Bestelt u slechts één keer per jaar een paar balpennen? In dat geval is het aan te raden te bestellen bij de goedkoopste en dat is dikwijls een 100% webwinkel. Echter, heeft u een hele strategie waar marketing gadgets een onderdeel van zijn? Of besteedt u grotere budgetten? Dan betekent dit waarschijnlijk dat u belang hecht aan de service en het advies die uw aanbieder biedt. Kortom u heeft in dat geval nood aan een partner en niet alleen een leverancier.

Dankzij zijn 5 sterrenadvies is Heldacon uw ideale partner.   Lees meer