relatiegeschenken
geschenkadvies op maat

heldacon

relatiegeschenken

Koop relatiegeschenken op basis van goed advies bij heldacon1. Relatiegeschenkenmarketing

Heldacon belooft u te helpen bij de selectie van uw gadgets. Wij zullen u steeds vragen wat het doel is dat u wil bereiken met uw gadgets. Wij zullen ook steeds vragen wie in uw doelgroep zit. Het heeft geen zin om u het verkeerde gadget te verkopen, wij willen dat u raak schiet.

2. Fiscaliteit van relatiegeschenken

Heldacon belooft u steeds correct advies te verlenen op het vlak van de fiscaliteit. Het is in onze sector heel belangrijk de fiscaliteit van relatiegeschenken nooit te vergeten. Te vaak zijn bedrijven er zich niet van bewust dat hun geschenk hen het driedubbele kan kosten als ze niet de juiste fiscale regels volgen. Een geschenk bedrukken met een logo kan soms op het eerste zicht wat duurder lijken dan het blanco te laten maar wanneer het hierdoor fiscaal interessanter wordt is de keuze snel gemaakt. Dat brengt ons naadloos bij onze volgende belofte. Mail ons voor persoonlijk fiscaal advies.

3. Personalisatie van geschenken

Heldacon belooft u steeds objectieve en correcte informatie te geven wanneer het gaat over druktechnieken. Transferdruk, zeefdruk, digitaaldruk, tampondruk, embosseren, graveren… het kan allemaal maar elk materiaal heeft zijn eigen aanpak. Wij denken altijd in functie van uw noden en steeds op lange termijn. De kwaliteit van de druk is het enige wat telt. Een metalen pen bedrukken in plaats van graveren omdat dit goedkoper is, is een korte termijn actie. Wanneer u na 3 maanden nieuwe pennen moet bestellen omdat de inkt loskomt bent u verder van huis.

4. Kwaliteit van premiums

Niet enkel de bedrukking is van groot belang. Ook de kwaliteit van het gadget zelf is één van de succesfactoren van een relatiegeschenk. Heeft u een budget van 2 euro en u wil daar een radio voor? Dan zal Heldacon u vriendelijk vertellen dat u daar geen goede radio voor kan vinden. Toch zullen wij steeds ons uiterste best doen. In dat geval geeft u beter een kleiner maar kwalitatief alternatief. Vb. oortjes voor een radio. De meeste gadgets en premiums die wij verkopen hebben wij ook echt gezien en geprobeerd. U krijgt van ons onafhankelijk advies.

5. persoonlijk advies van een relatiegeschenkenexpert

Heldacon belooft u dat u advies krijgt van een expert. Uw contactpersoon is geen onervaren verkoper. Bij Heldacon krijgt u advies van een marketinggerichte expert met echte geschenkervaring.

Bij Heldacon kiest u voor 5 sterren advies.

Meer weten over onze werkwijze? Klik hier.